SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Saturday, February 26, 2011

Thumbs Up to Mas-New Header

Yuhuuuu....hye blogger seantero semua...

How are you doing rite now yeah??? May the weekend will be great for all of you guys..

Sebenarnye nak back to my mom house nih,, just waiting my bro balik kerja..
tapi dek kerana teruja giler dengan header baru hasil sentuhan kreatif Mas Ahmad Safwan ni, 
den pun nak wat entry special just strait away lepas dapat tau headerku dah siap...
hehehe....hooyehhh....

Tuan Designer punyer blog header...Smart kan...!!
Haa, tuh header baru mas tuh..blog header lame pun aku rase smart giler.. Siap transparent segala bagai...memang cantikkkk....huhu..tapi yang baru ni nampak cantik giler sebab ade pink-purple gituh,,my peberet color...hehe..jangan mare...ni buka bias wokay..
Jom singgah blog Mas nih (klik header).. memang happening habis blog tuan designer kite nih..

Drum Roll please.....dum dum dum dummmmmm..
Tadaaaa....
Ni lah header nyer....Amacam???
Thanks sesangat kat Mas sebab sudi entertain my request...
Sebagai balasan saye post your banner dalam blog ku ini seberapa lama yang boleh. 
Alhamdulillah, saye puas hati sangat...Ade pink sikit, purple sikit, white sikit and black...
Then yang palin impress tuh, Mas letak pic kat header tuhh..
Comey and sweet sangat... (puji diri sendiri plok!!) buweekkss
Thums up kat Mas pandai pilih appropriate picutres...hooyehh
I like sangat2...


Rasa tak sabar nak edit my blog nih.. nak tukar background color..
Nak kemas kini widgets... Biar kemas sikit...
Wahh..teruja sangat...

Pada sape-sape yang nak khidmat Mas Ahmad Safwan ni, leh la request and follow the steps kat official blognye wokay.. 

Last but not least...terima kasih lagi sekali kat Mas nih, can I call you Adeq Mas? hihi...
Akaq salute habis lah kat bakat kamu ni.. Keep with your style and your own way okay..
Rase kamu boleh pergi jauh lepas nih...All the best!!

 

3 comments:

tiEra said...

lawa!chantek!kiut!

MiZi said...

arrr.. cepat cepat tukar... arr

http://www.contengcorner.com/2011/02/takdir.html

F.A.R said...

cantik2 :D
jambu jew kan.
sesuai la =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...