SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Monday, February 21, 2011

Bukan D.S.L.R

Baru-baru ni aku pegi Pesta Layang-layang yang berlangsung selama 7 hari kat Bukit Layang-layang Pasir Gudang... Bila aku pergi sana, terkejut bila tengok, orang tepi, kiri, kanan, belakang, hujung dan bawahhhh...suma dok sangkut D.S.L.R kat leher.. Ke hulu ke hilir bawak... Betul kate salah sorang temanku.. sekarang ni D.S.L.R dah macam accesories penting bila nak keluar..hahahaha....


Aku pun jadi kepingin nak beli sama...=P

Kalau dulu hanya photographer professional jek yang memiliki camera gabak-gabak (besar) amcam ni. Sekarang semua orang ade...tapi bagi mereka yang berduit lahh.. mahal wooo,,beribuu... Leh beli kereta sebijik..hehehe.. sape-sape jek boleh jadi jurugambar sekarang. Dari yang takde skill, bila dah ada kamera D.S.L.R ni,,terus jadi mahir dan pandai. Ni lah dia digital world..manusia turut berubah mengikut peredaran kecanggihan teknologi terkini..Dah takde dah kamera pakai film sekarang,....

Film yang dah jadi ketinggalan

Tetiba aku terfikir lah pulak,,macam mane yek rentetan revolusi kamera kat dunia ni??? Haa,,macam nak kaji jekk lepas nih.hihihi....

Wokay,,oleh kerana kakakku lupa nak bawak kamera D.S.L.R nya,,terpakselah aku snap pictures pakai kamera kesayanganku yang paling canggih...Sony W705...hehehe...

Inilah hasilnya...

Upin dan Ipin turut mewarnai...

Bestnye kalau dapat terbangggg

Ikan pari ni selalu aku nampak kat bukit layang-layang

Sambutan dari pengunjung..

Semua turut terhibur sambil menonton

Memang terbaeekkkk!!

Layang-layang berlampu..cantikkk n kreatif

Sofaz wat persembahan

Bangga dengan MALAYSIA..


9 comments:

dyra said...

follow u dear

•§ðþhïêllå• said...

walahh..
1 ari nnti sy msti dpt itu DSLR!
hiahiaa~
smart ouh !

shahsyaz said...

yuhuuuu...i mmg nk dslr..tp angan2 je r...

Izzatul zauli said...

hahai ^_^

DSLR memg dah jadi macam satu trend sekrang nie . smpaikan cikgu2 yg sekolah tu , tiap kali ade aktvt , da tak pgang digital da .. semua dok pakat2 pgang DSLR . teringin jugak nak ade 1 , tggu la lepas SPM nant . bhahaha !

Awan said...

dslr best! kalau pndai pkai, pic yg diamek nmpak idup..best best

hana said...

cantek nye layang2..
hehe...
walaupn dh de dslr tp masih dlm proses blaja la..
hehe

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

tape2 kumpul duit beli dslr...XP

pesta layang2...menarik tuh....nak pegi gak T___T

raider150 said...

cantik kamera tu...mesti gambar lagi cantik nie...

Tukang Tulis said...

adoyai.. isu sensitiff ni.. aku teringin gile nk beli dslr.. tapi xde duit lg.. =(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...