SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Monday, February 21, 2011

Contest Kucing Paling Comel


Haiwan paling digemari oleh ramai orang adlah kucing...meoooOOWW..
Teringat satu ketika dulu aku wat suara kucing sebagai ringtone..hahaha...bunyi kat tengah orang ramai, semua melilau cari mana lah datang bunyinye....Meoow meeeooooowwww....

So sweet kan bunyi nye...
Kucing,,comel tapi sekali silap langkah amekk ko,kene cakau kannnggg!!
hahahaha...

Malam ni, aku nak join satu lagi contest...contest related dengan mukadimah entri aku nihh..
Contest kucing paling comelll....hehehe

Contest ini dianjurkan oleh cik apisv3...
Oleh kerana tuan penganjur membenarkan peserta letak lebih dari satu pic kucing..
So aku pun nak letak lah lebih sikit..
Tapi bak katanya, banyak belum tentu boleh menang...hihihi

Apapun, tawakal dan doa sajelah kan...
Tak salah mencuba dan terus mencuba nasib...
MeeoooowWW!!!

Syarat-syarat contest ni leh klik kat picture contest atas tuhh...huhu..senang sangat..
Peserta dibenarkan letak piktas kucing walupun bukan hakmilik korang kucing tuhh.. 
Bape-bape ekor korang boleh letak dalam entry nih..
waima jumpa tepi jalan sekalipun...menarik kann???

Saye dah follow tuan penganjur--#632

Haaa...ni antara kucing-kucing yang saye pertaruhkan...

1. Fokus utama dalam contest nih

2. Fokus utama sedang possing style lain pulakkk....=P

Haaa..pic kucing 1 dan 2 tu,, kucing yang same yerkk.. Gambar-gamabr ni diambil pada 28 Januari 2010. Masa ni aku singgah umah sepupu aku kat kampung di Air Papan , Mersing. Tengah asyik borak-borak kat tangga, nampak lah si kucing ni lalu... terus terpikat...memang cantik kau memang the boom lahhh...hahaha...SubhanaAllah,,cantik mahluk lain ciptaan Allah ni..Aku pun snap lah sekeping dua... 
Cantik kan...

Kenapa COMEL???

1. Kalau korang perasan, mata dia tuh macam pakai EyeLiner maybelline ke avon ke gituhh kat atas bawah alis mata dia jekk..hitam pekatt alis mata...COMEL!!
Macam pakai eye liner atas bawah kan..comeyyy
Agak kalu aku wat macam tuh, pakai eye liner ngan pakai contacts lense wane kuning macam mate dia gakkk...comey takk???hahaha

2.  Korang tengok ekor dia yang panjang dan tegak giler tuuhhh....unik dan comel kann??? Tegak ke atas jek ekor dia tuh kemana-mana.. Selalu kan tengok ekor kucing jalan pun, ekor dia ade ke bawahhh... Tapi kucing ni, pelik, lain sikit tapi tu yang buat dia COMEL okayyy..huhu


Wokayy...gambar kucing-kucing lainn yang menjadi watak sampingan dalam entry contest nih...hihi

3. Namaku Semek
Gambar no.3 nih, kucing peliharaan abangku kat kampung...hihihi...gambar ni pulak di ambil masa raya haji 2010. Time nih aku ngah tengok pak andak dan abahku sedang sembelih kambing kat belakang umah.. Kucing ni pun ada sekali...So, aku snapp je lahh...hihihi
Sume keemasan kan,,dari bulu sampai ke mata kuning gold...cantekkkk

4. Kucing Challet
Haa..yang no 4 ni pulak, kucing Challet pada Januari 2011. Masa ni kitaorang pegi berkelah kat tepi pantai berdekatan dengan umah arwah nenek di Tanjung Resang, Mersing. Oleh kerana owner challet ni kitaorang kenal..so kitaorang lepak free jek..huhu...tengah-tengah makan, datang lah kucing nih wat muka slumber dok sama dengan kitaorang.. Tu tengok tuh, bersahaja jek muka dok atas kerusi....huhuhu...akak aku kata muka kucing ni scaryyy..tapi aku tengok comey jekkk!!! 
Matanye hijau gitu,ala-ala hrithik roshan woooo...hahaha


Hadiah: RM 50
Due Date: 30 April 2011

Syarat terakhir...Tagged!!





Selamat Maju Jaya...
Man Jadda Wa Jadda...hehehe

Bismillahirrohmanirrohim.....

4 comments:

apisv2 said...

time ksh sbb join contest nie;D
goodluck;)

AmOyz said...

yeaayyyy,,tuan penganjur dtg ziarah sayee...

hee..tq yeahh...

Harap berjaye...=)

cikida said...

thnks awk..ajk join...insyaALLAH SY WAT NTI K..=)

dyra said...

comelnya kucing awk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...