SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Thursday, February 24, 2011

Realiti yang Horror!!!

Selamat petang kawan-kawan...


Last post for today...dari pagi dok mengadap lappy kakak.. Lappy sendiri enggak ade broadbandnya...Malas nak install Celcom Broadband tuhh...
Lappy ku yang dah terlalu berusia 6 tahun tuh,,makin lembap jadinya nanti..

Dekat dua bulan lebih aku menganggur dok rumah..
Tetiba bila timbang berat...
Ya ampunnnn....increase by 7kgs..
Now im overweight wokayy!!!
Wii fit exercise
Terasa pedih untuk menerima hakikat yang horror nih..
Arghh...nak kata tak exercise, ade jek exercise guna Wii game tuhh...

Kekadang main badminton..
Adakah aku ini terlebih tido? Makan?
Adeiii....kene cari ubat ni..
Sambil makan ubat, exercise kasi lebih sikit dan jaga pemakanan..
Kan kan kan...

InsyaAllah, starting 1 march nanti aku tolong jaga kedai akakku..
Busana Bajrai... Hopefully sepanjang tolong dia tu dapat lah kembali ke ideal weight..
Huuhuhu....i really wan it..
Nanti nak pakai baju cecantikk....

Jom tengok rentetan saiz ku yang fluctuate macam harga saham...haha
19thun--matric
22thun-University
23tahun-raya 2010
Sekarangg???

24tahun---demukks habis
Huwaaaa..tension nyer... 
Phoenix bangkitlahhhhhh
huhuhu....from now on,,i have to change everything
Yelah,,takut jugak, kalau dah badan berat ni, macam-macam penyakit boleh datang kan??

Perbezaan ketara, of course lah banyak baju dah sempit..
tapi yang kelakor,,aku rasa..

Semakin bertambah beratku, semakin tembam pipiku dan semakin kemek hidungku..hahaha..
Daging pipi dah tarik hidung sampai kemek...wakaka

Ada sape-sape ade tips bagus untuk dikongsikan tak??

1 comment:

Edy Zaidi said...

huhu..penimbang adalah peralatan yg paling digeruni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...