SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Wednesday, February 23, 2011

GiveAway Edy : KATA KAU!



Ni last giveaway aku nak join sebelum tido..ehehehe....
Giveaway ni dianjurkan oleh En.DanielZaidi a.k.a Edy

Nak tahu ape yang korang patut buat kalau nak join??


Syarat utama yang wajib----follow blog tuan tanah giveaway nih...
Follow #3234

Lucky Number???
Hopefully...(^__^)V

Kenapa Join??
1.  Terpikat dengan post pasal Nasi Ayam Mencongkam( rujuk gambar curi)
Dulu ms belajar kt UIA,,memang famous lah nasi ayam nihh..
kitaorang sanggup naik bas pegi..
Tambang seringgit jeh uhh...terbaekkk!!!

2.  Hadiah yang menarikkk....Agak kalau menang rayban,,leh bagi abah @ abang @ Mr.I
3. Syarat yang mudah!! semestinya

Salah satu syarat, kene curi gambar dari blog tuan tanah giveaway....
Letak caption tak lebih dari 10 perkataan...

Tadaaaaa......saye curi dengan kebenaran...

"Jilat pinggan sambil meleleh air liur dek kerana mencongkam kalbu"

wokay,ngam-ngam soii 10 perkataan..hehe..jap, air liur 1 ke 2 patah perkataan??? 
hahaha....hancuss dah bm aku

Tag---
^
^
^
^
^



6 comments:

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

wah...ga lagi....XD
rajin tol~

hazari. said...

boleh menang camera ? uh, x tau sangat rayban rayban nih ape.. hehh.

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

AmOyz said...

hazari...menang camera????mn ade..menang ray ban je lahhh....huhuhu

rayban yg ngetopp gituhhh...

hazari. said...

ohhh, mati mati ingat kamera.. haha.

Dudu said...

Amoyz dudu dah wat dah.. ^_^ thanks tag dudu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...