SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Saturday, February 19, 2011

First GA From Diva'S Shoppe!!



Again,,,try nasib dalam GA a.k.a GiveAway lak...hahaha...
Saye tak pernah mengaku kalah...
Sape lagi kalau tak join kalau bukan kita-kita dikalangan rakan blogger ni kan??
Sekurang-kurangye dapat bukak ruang untuk dapat rakan blogger baru, new networking...huhuhu

Positive thinking for the good return!!

Hooyehhh..jom semua join

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
  1. korang kene jadi follower blog ni : Diva's Shoppe
  2. korang kene jadi follower blog ni plak : Mr. & Mrs. Right's Diary
  3. buat 1 entri ringkas pasal GA ni kat blog korang...tajuk entri : "FIRST GA FROM DIVA'S SHOPPE" ...
  4. letak picture kat atas tu kat sidebar korang beserta LINK utk entri contest ni....
  5. tag 5 orang rakan korang utk join contest ni...(make sure diorang tau diorang di tag!!...)
  6. tinggalkan LINK & komen kat blog tuan tanah contest nih....
Period Contest nih ialah 16/2/2011 - 27/2/2011


5 Rakan yg ditag ialah:-
iela
eyeme
wawa
eyqa
jz meant

2 comments:

Jasmin Ibrahim said...

wahhh tq tag yer...nnti i try my best utk join yer....

AmOyz said...

Jz Meant..okay dear...sape tahu rezeki kamu or saye kali ni kann...hehehe..gud luck okay

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...