SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Friday, February 18, 2011

Contest Picture Paling Happy



Yeayyyy,,,aku join contest lagiii.. Ni lah kalau dah takde keje, boring-boring, tetiba hati melonjak-lonjak asyik nak join contest jekk.. Sentiasa ingin mencuba nasib walaupun tak pernah menang lagikkk...hihi...

Kalin ni contest ni bertajuk Picture Paling Happy...wahh,,jenuhh aku cari koleksi piktas-piktas ku dalam lappy yang nampak happy giler..Finally I got one...haaa,ni dia....

Pic raya 2010~tgh gerimis
Ha..amcam pic aku tuh?ade posibility nk menang x??hihihi

Korang nak join tak?? Nak join dan macam mana cara-caranya boleh klik sini 

Contest ni due 3.3.2011..

Sempat lagik kalau nak snap pic lain..hihihihi

Aku berjaya follow tuan rumah contest ni..#1228..tu syarat utamanya...yeayy tambah new fren dikalangan blogger wokay..


yuhuuuu....okay,,,dengan lafaz
Bismillahirrohmanirrohim....

Ku mengharap kan kemenangan kali ini...hehe



2 comments:

N@di@ said...

nadia datng terjah contest
dear good luck k
sorry baru datang terjah ^__^
tq so much sudi join n be my follower :)

AmOyz said...

cik nadia...tape,,kamu busy yer... at least kamu jengah jugak..thanks tauu...(^__^)V

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...