SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Saturday, February 26, 2011

Jom Join Bloglist Myung Dae (^_^)

Salam semua...
yuhuuu..tetiba nak join contest nih...sementara tunggu cik mas siapkan header..hihihi..

Jom join contest untuk dapat jadi bloglist Myung Dae ni...
Smart jugak blog tuan organizer nih...
Hitamm dan hijauuu light..memang mantul sangat...


Tuan penganjur nak 50 blogger perempuan dan 50 blogger lelaki. 
Sape yang bertuah akan dapat header free..WooW!!

Tu yang membuatan aku ingin mencuba nasib..
Yelah, dah dekat dua tahun blog ni tapi rase macam suam-suam kuku jek..
Teringin gak  upgrade sikit..hihi
ade banyak header nanti boleh lah tukar periodically..
takdelah visitor bosan tengok yang same jek kan...hihihi

Besh kan bila ade skill edit header nih macam tuan penganjur..
Thumbs up lah to him.. Siap ade button lagi.. Design dia menarik lah nampak unic, modern and catchy..
Walaupun nampak simple, tapi kemas..Takdelah beserabut macam aku punye...=(
Header aku tuh pun wat pakai photoscape jek yang mampu..
tu pun setakat combine gambor jekk..hihihi

Kalau korang nak tahu dengan lebih terperinci..
Sila klik SINI atau banner kat atas tuh yekk..

^
^
^
^
Nak tag 3 blogger ni...suka aku tengok layout dorang..
2. Noei


Dengan lafaz Bismillahirrohmanirrohim....aku join contest ni...#follow 451

2 comments:

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

wah..nak join sekaki..leyh dapat header free! XD

hazari. said...

eh terima kasih. hehe,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...