SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Saturday, February 19, 2011

Cool wif sunglass!



Selamat hari sabtu semuaa....haaa,,,amoyz datng lagi...hahaha....
Kali ni,,seperti biasa,masih belom ada post terbaru lagi...
Ni nak post pasal contest GA yang diberi judul Cool wif sunglass yang diterajui oleh Pinky Momma..

Ni 1st GA dari Pinky Momma.....

THANK YOU pada saudari cute mute Masuri kerane sudi menge"tagged" diriku ini..hihi

wokayy..nak join?? berikut adalah undang-undang tertakluk oleh tuan tanah GA ni:-

1.Korang mesti ade Belog 
2.Follow belog tuan tanah
3.Letak banner dalam entry korang sekali dengan sidebar
(mesti link kan kat belog tuan tanah kayyyy)

4.Letak 1 je picture pakai sunglass..edit or original seme diterima pakai
5.Than, tag 2 oarng kawan at least..
6.Pastu kene bagitau sape yang tagged korang dalam GA ni kat tuan tanah, sebab orang yang menge"tagged" pun dapat hadiahh...

WOooWW!!




Due Date: 19 March 2011

Jadi saye nak tag 3,,lebih satuu kawan blogger,,,,hihi


Sekali lagi, dengan lafaz....

BISMILLAHIRROHMANIRROHIM...

moga berjaya...(^__^)

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..
tp u x folo my contest blog la dear..personal blog done!

klik sini utk folo k:

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com

inform me once u folo..tq =)

AmOyz said...

p.i.n.k.y MoMMa---- hihihi...alamak,,macamne leh terlepas pandang nih...

okay..sy dah folow dua2 blog...

tq 4 d info yaaa....

sukeee~~~Love

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tenkiu dik =)
noted..
all da best k..stay tune wif pinky momma..more make up & wearing shawl tips!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...