SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Sunday, February 20, 2011

Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty

Yuhuuu...tengah-tengah beriadah di laman blog segala sesawang petang tadi. Aku terjumpe something yang menarik di blog yang menarikk...hihihi..

Walaupun due date nye esokk...tapi apa salahnye nak mencuba nasib..
Malang tak berbau, rezeki berbau tapi kene usaha...hihihi

Selalunye aku join contest atau giveaway kan,,kena post picture..tapi kali ni, berkonsepkan laucky draw... seronokkkk...



Kenapa aku nak join lucky draw ni???

1. Syarat-syarat yang simple dan mudah lebih membuatkan aku rasa friendly dengan blog tuan tanah ni... Cik ana.izzty yang comey lotey..warna blognye pink-pink ke-purple-an gitu.. I like...huhuhu... tuan rumah blog anjurkan lucky draw yang menarik dan unik...tahniahhh...=)

2. Nak mencuba sesuatu yang baru selain contest giveaway...mencuba nasib mana tahu kali ni bertuah badan....huhuhu

3. Sambil join contest dapat tambah kenalan blogger baru..hoooyehhh....

JOM JOIN together-gether...hikhik...

Nak Join klik SINI..

Tiba mase nak menge"tagged" kawan blogger:-



Dengan lafaz "Bismillahirrohmanirrohim"..moga rezeki menyebelahi kali ini...Aminn

2 comments:

a n a . i z z t y said...

tQ sudi join ye dear....gud luck :)

AmOyz said...

time kasih cik ana.izzty...sudi singgah sini...

tq 4 d wish..
harap dpt menangg kali ni...
maybe 4 d first time...hikhikkkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...