SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Wednesday, February 23, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem dan Cantik 2011



Selamat Pagi sumeee....(pagi sbb dah kol 2.16pg)...tak tidow2 lg...
Aisehhh,,esok nak kene anto anak buah pegi sekolahh,,
Jangan aku yang tak terbangunn dah ler..

Hehe..okay,,,kali ni nak join Contest ni..
Kot-kot terpilih walaupun blogku ini biasa-biasa aja..
Tapi sape tahu kan..
Cantik dan hensem tu terlalu subjektif untuk dinilai dan diperkatakan...

Pencarian blog hensem dan cantik ini dianjurkan oleh En,Luncai...

Kalau korang nak join jugakk..boleh tengok syarat-syarat kat SINI

Hadiah????

Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
---leh promote blog sendiri
Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
----woo,menarikk!!

DUE DATE:28 February 2011

Sesi Tagg!!

Blog Hensem

Blog Cantik


Yeay,,siappp akhirnya..
Dengan lafaz bismillahirohmanirrohimm...

Harap terpilih....teringin rasenye dapat award..tak pernah lagi ni...sangat teruja join pencarian nih...hihi

8 comments:

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

uiyoooo...nak join leh ke ni??

AmOyz said...

hafiz,,boleh jekkk...meh saye tagged kamu yer....=)

Encik Luncai said...

thanks join..good luck ..:)

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

thanks tag~ XD

http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

wee~

AmOyz said...

encik luncai...gud luck ke kamu jugakk

AmOyz said...

hafiz:wahh..pantas sungguh ye???gud luck k

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

sudeh ku bilang~ Apiz mmg pantas~ org indonesia mmg begitu...XD *sedutan kak limah nyer citer*

gudluck kat kamu juga eh....!

Gambatte kudasai!~ XP

dyra said...

thnkz dear tag kita ok <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...