SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Sunday, February 20, 2011

Contest Saya Budak nerd/skima

Salam satu Malaysia semua rakan blogger....

Wah,,sejak akhir-akhir ni,,berduyun-duyun post yang aku wat.. Tetiba juga diri ini menjadi terlalu active join contest n G.A...Im falling in love with blog..ahaaa,,that is reality now..

Okay..now,,nak share another contest yang tetiba nak join bila tengok term Nerd/Skima..
Ahahahha...masa di kampus dulu aku selalu digelar budak skima...
Seorang yang seriusss wat tugasan...
Ni baru jek dua bulan habis belajar,,,aku dah merindui saat-saat nerd ituuu....
So, aku join lah contest ni....

Contest yang dianjurkan oleh CIK Doray-Aki


Nak tahu syarat-syarat contest ni, sila klik SINI

Syarat utama kene complete slogan tak lebih daripada 20 patah perkataan...

Saya budak nerd/skima kerana.... 
"saye budak specky yang suka duduk depan dalam kelas,suka tanya dan jawab soalan dalam lecture."

Okay, saya rasa saye memang skema dan nerd bila tengok semula gambar-gambar ni..


Final Exam for the final sem...

Study for International Finance paper

Ingat lagi masa ni, musim final exam. Ni masa aku study kat library dengan kawan aku wina...kitaorang duduk kat lantai jekk...library full lor..nak study pucuk pangkal diri sendiri kan, nak seribu daya, tak nak seribu dalih..pandai-pandai lah cari alternatif lain.

Study midterm Marketing alone

Fokus sebab banyak chapter covered dalam exam malam nye
Haaa...yang pic tudun pink dua atas ni, masa ni aku study kat individual area, masa ni malam aku ada mid term marketing management and strategy. 6chapter covered....lepas habis kelas pukul 3.30 terus lepak library sampai malam then terus pegi exam...Keesokannya aku ada computer test untuk lesen memandu pulak..hahahah

1st year presentation
Haaa,,yang atas ni pulak, masa aku 1st year dulu. Kene wat presentation untuk kelas skill leadership. Masa ni aku explain pasal organization kot..Amacam nampak ada gaya tak macam pensyarah yang skema???hahahha

Siapkan assignment kat surau
Yang atas ni pulak,, masa ni aku siapkan esemen subjek bisnes law dekat dalam surau kuliyyah aku, iaitu kuliyyah economics.. Penuh lantai dengan buku-buku dan kertas-kertas rujukan..huhuhu...dari pagi sampai ke maghrib dok sini membuatnya dengan grupmate ku amani...hihihi... masa ni kami kene buat isu perbandingan sewa beli islam dan konvensional.

Kat library
Haa..belek jangan tak belek.... Ni masa aku cari article sources kat library untuk buat esemen Money and Banking. Aku kena keep track share price untuk sebuah company..wohoooo...berkampung kat library berhari-hari jugaklahhh.. Untuk bape bulan aku mintak paper kat librarian tuhh...heee~~

sibuk siapkan esemen CMA

Kira balik figure dalam akaun betul ke takkkk..huhh
Haa..yang kat atas ni masa buat esemen Cost Management Accounting. Mase ni aku dan groupmate aku lepak kat cafe kuliyyah engineering a.k.a cafe education untuk siapkan. Walhal esok nak present dan submit report. Dek kerana kami salah buat dan nak betulkan,,kami berkampung kat situ sampai pukul 2pagi. Tu pun ingat taknak balik lagi, tapi disebabkan dah kene halau dengan pak guard,terpaksalah balik dan interact guna online jekk...hihi..tapi hasilnya,terbaeekkk!!! terima kasih semua kawan-kawan....

Besday parti my fwen-FIZI

haaa....add one more picture..hihi... skema giler aku sebab pakai "dress code" pegi sambut besday parti Fizi kat pizza hut time nih. Orang lain suma pakai casual dan santai. Kalau dikampus kami, dress code bagi siswi ialah baju kurung... Masa ni dah tak sempat nak tukar sebab aku habis kelas lambat,,then abis jek kelas dorang terus pick me up...huhuhu..walauapapun memang best time nih....terasa gadis melayu terakhir gitu...wohooo...duduk pun sopan jekk...weeekkkkkkkk
Contest Due Date: 28 February 2011

Sempat lagi ni nak joinn...jommmm....

So, tiba mase nak menge"tagged" kawan-kawan follower blog sayer...


5 comments:

Anonymous said...

hmm last pic bkn kt cfe edu ke? its normal n ordinary la all students like dat.. doing saimens n exams juz like the way u are.. ape yg skima/nerd? better use other pics to show if u really a nerd/skima girl. lol

AmOyz said...

tq anonymous for ur honest comment.
yeh..al student be like that...

it is optional lah nak letak pic ape kan. d organizer pun x restrict pic ape nak letak..dan ramai yang join pun letak pic during their study time...

i just want to share..not all students can be skema or nerd..
same like me...

anyway tq for the comments..

nerd and skema is too subjective to be said. it depends on the people who really knows us can justify it..

sound looks like YOU same university with me...for your information,,me myself and some friends call the cafe engenering cafe instead of edu cafe...

i join this contest just to enjoy... terpulang lah pada mereka yang tak suka...tak suka saya or gambar tu ke ape..peserta bebas memilih gambar mana yang mereka rasa sesuai..

may Allah bless u...

maybe i know who are u...we are brothers and the sisters of Islam...

wassalam

M.a.s.u.r.i said...

alamak....sy x pnh jd nerd...zmn sekolah sy kaki buli...zmn universiti sy PALAPES....
cmner ni??

AmOyz said...

Masuri.. kamu pick jek mane2 pic wokay yang kamu rasa nerd..tak semestinya time belajar..hihihi...

mana tau picture tengah berjalan ke, tengah makan ke..yang mukanya ala-ala skema gituhh....hahaha...

good luck kay....

Miss dorayAki said...

haip amoyz! waaarghhH~ manyak tol pics. aki rase gmbar2 tu lebey pada cute lah. ngeee~ tenx sudi join ya! goodluck 4 u~ ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...