SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Thursday, February 4, 2010

Yang mana satu....

Penangan practical training yang aku harus...eh bukan harus, tapi wajib ambil untuk graduate dari kampus aku.. aku dah macam apa dah berfikir, nak yang mana satu.... What? Which? Where? Why? How? huhu..

1) Apa yang aku minat??
2) Apa cita2 aku yer?
3) Prospek n skop keje yag mcm mana aku sesuai?
4) Kelulusan n bakat aku ape yer?
5) Nak wat area mana yer?
6) Ada elaun tak?
7) Dekat dengan rumah ker? Transport?
8) Peluang akan datang lepas grad t camner?
9) Apa major field aku? Finance?HR?Management?Marketing?IT?

2 comments:

ムゾンケ光 said...

hoho for me.. lepas dpt SLTP tu.. tros rase macam taknak wat keje engineer.. rase nak praktikal mengajar tros je.. *sigh*

AmOyz said...

hihihi..tulah kan...
tapi praktikal ni wajib...
actually amoy dapat bank,,jauh gak...
tp rs mcm nak tolak..
mayb wat d factory nearby my house je..yela,,pape pun kita dah terikat kn...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...