SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Friday, May 22, 2009

Jom sertai kami....

BUSANA MUSLIM BAZAR
IIUM ECONOMIC FESTIVAL 2009

Tarikh: 18hb-25hb Julai 2009
Lokasi: Bonquet, Dewan Besar (C.A.C), UIAM Gombak
Waktu:9.00 pagi-5.ooptg
Harga:RM500(6 hari)

Kepada semua peniaga-peniaga dan sesiapa sahaja, kami amat mengalu-alukan penyertaan anda. Marilah kita sama-sama membangunkan ekonomi islam dan menceburkan diri dalam bidang keusahawanan. Bagi vendor-vendor yang ingin menyertai, inilah peluang terbaik untuk mempromosikan produk-produk anda dan mengetengahkan lagi produk muslim di kalangan mahasiswa dan masyarakat setempat. Bazar ini merupakan salah satu program EFest (Entrepenurship Festival) yang berjalan serentak dengan program-program lain seperti pc fair, book fair, health campaign dan sebagainya. Jadi marilah beramai-ramai menyemarakkan lagi festival kali ini. Semua dijemput hadir.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami:

-iz_az8687@yahoo.com
-sarah_imani08@yahoo.com
-zadana_009@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...