SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Thursday, December 15, 2011

Inkjoy PaperMate: How it feels contest

Hollaaaaaa....


classic view
hari ni sangat heppy sebabnya,, pertama,,naik-naik kerja dah hari khamis, esok pulak dah jumaat. Lepas tu cuti lagi,,, , weekend nak jalan-jalan KL pulak since my sisters will come here. Sebab yang kedua, saya heppy bila naik opis, tengok atas meja ada:

  1. Surat dari SPP - borang penentuan bidang khursus sebagai persediaan temuduga ke lantikan tetap.
  2. Parcell dari Papermate Contest!!!
Alhamdulillah...very excited for it!! Mula-mula tu tengok parcel,,baca nama sender terasa pelik.

the sender....ARIGATOOOOO...hehehe


"ishh,parcel ape pulak ni?" tanye hatiku and im opened it,,wowwww!!!
So many pen...then i take a seat and take a deep breath.. Thinking and thinking why and how I can get all these pen!!

see....so many pen!!!
after while,,

"haaaaa!!!" i screamed.
"ni mesti contest yang aku masuk tempoh ahri dekat facebook PaperMate Malaysia. Yessss!!! I got it!!" aku bercakap sorang-sorang..

kemudian kepohlah beritahu opismate.... "aku menanggggg, saya menangggggg, den monangggg!!!"



terus je jariku ligat bukak laptop nak wat review dekat blog...tengok facebook PaperMate, mak oiii sudah ramai winner posted their review rupernye...

its okay... i wanna add some more...heheheh

1st view

2nd view

3rd view

4rd view
 I've tried some of the pens...woowwww,,,keep improving the quality. the color is attractive and easy to use. The rubber grip make me comfortable in writing at any mode---faster... 






I love the most!!! 
amoy tulis special decoration on sticky notes below.... cantik kan color pen ni? suka sangat mata pen yang lembut, getah pemegang yang selesa dan dakwat yang seakan basah. I love it so so so much!!!

special try--nice!!


So,,sekarang just pray for next lucky moment to win next phase.. 1st prize is RM200... among the winner, some of it will be selected to win the prize.. InsyaAllah, kalau dah rezeki tak ke mana kan....

Anyway, really thanks to PaperMate Malaysia for sending me all these awesome pens and select me as one of the winner... Hope PaperMate will success and contribute more and more to the nations regardless for students or any other occupations...


PaperMate is easy and most comfortable pens to use....besides,,i love to use the liquid paper too....hehehe


Go Go PaperMate!!

1 comment:

.: iEyLa :. said...

wahhh..congrats dear..
sukenyer die.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...