SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Sunday, June 19, 2011

Mata Anda seperti PANDA?

Atasi mata anda sebelum terlambat......kelak anda akan bertukar menjadi seekor panda..hahaha..aku lah tuuu!!

Timun - Gunakan jus timun di bahagian mata anda untuk mencerahkan dan memberi kesegaran mata anda. Ia juga dapat mengurangkan kesembapan mata.

Uncang Teh- Uncang teh yang telah digunakan boleh dikitar semula untuk merawat kecantikan. Uncang teh hendaklah disejukkan di peti ais terlebih dahulu. Bolehlah meletakkan uncang teh tersebut di mata selama 15minit. Ulangkan sekerap yang mungkin sehingga nampak hasilnya.

Kenapa lingkaran hitam???


-Keturunan/baka
-Rehat tidak cukup
-Tidur tak normal
-Menghadap komputer terlalu lama
-Dehidrasi
-Kekurangan zat tubuh badan
-Mengalami alahan makanan

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...