SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Monday, April 11, 2011

I winn!!!

Hye korang semer...I winnnn okay!!

Even third place,,tp nak jugak share dengan korang..hehehe...
Happy nye bukan lah kepalangg..Sebab sebelum ni masuk contest macam-macam belum ade rezeki untuk menang...
Alhamdulillah..
Thanks pd cik nadia yg comey lotey kerana memilih pic ni...


Lepas ni tak tahulah sempat tak nak join contest lagi...
masa dah kene curik-curik...siang keje,,malam nak marking paper lagi..prepare notes lagi..adoiiii....will miss my blog very much after this...!!

Dah tak sempat nak blogging kawan-kawan....huwaaaa
Ni pun curi-curi guna pc opis sebab lappy kesayanganku dah rosak...
Nasib colleague suma sporting sebab aku orang baru dan tengah takde kije...huhuhu

kay...thanks pada akak-akakku yang dalam gamabr sebab beri kerjasama..
pic ni memang tengah gelak habis kot di pagi raya di tengah-tengah hujan gerimis...

again,,thanks a lot to tuan tanah contest nih...hehehe



1 comment:

akutetapaku.com said...

singgah di sini smbil baca n3...

singgah2 la disini
dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...