SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Wednesday, March 9, 2011

Rumah Sewa or Bilik Sewa

Salam semua blogger...

Wah,,lama tak blogwalking u ols semua...aduyai, busy sikit. Lepas ni dah balik umah, no more internet connection,, lagilah tak boleh nak update langsung lahh..Huwaaa..

By the way, kali ni nak mintak tolong pada semua rakan-rakan, ade tak sape-sape yang mengenali dan ingin mencari housemate, atau membuat khidmat sewa bilik atau rumah di Shah Alam berdekatan dengan Politeknik Sulatan Salahuddin Aziz Shah, Shah Alam????


Ada tak yer????ada lahhhh...huwaaa
Amoyz tengah mencari tempat tinggal sebab 23hb Mac ni InsyaAllah akan melapor diri di sana sebagai staff..
Jadi memerlukan tempat tinggal memandangkan kuaters sudah penuh...

Semuanya berjalan dengan begitu pantas, surat baru je dapat last week.. 
So hanya tinggal beberapa hari je lagi. Arghhh, bila tak keje rasa boring dan merungut. Bila dah dapat rasa takut pulakk.. Inilah manusiaa...haha

Pada sesiapa yang ade contact or info boleh la bagitau amoyz ekk...
Terima ksih semua yeee




3 comments:

bilik sewa said...

kalaw nak carik bilik sewa gunalah

cari bilik sewa

Trini Ng said...

kak moy! alhamdulillah dah dpt keje! congratz sgt2!!! hope dpt jumpe ruma/bilik sewa and housemates pun ok. wish u all the best! :)

aleen aiden said...

hopfuly kamoo dpt carik rumah sewa laju2 keyh!
sori cant help u.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...