SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Monday, January 24, 2011

Header ke ni???

Salam sumer...

Ape buat tengah terik panas tengahari ni ekkk??? Amacam,,header baru aku cantik tak???hahaha,,mesti korang gelak berbakul-bakul kan.. Almaklumlah,,aku ni budak baru belajar semua ni.. ni pon bodoh-bodoh jek buat guna paint window 7. Boleh tahan jugak ekk,, tak payah guna adobe ke ape kan... within bape minit jek dah siap..hahahhaa...

Ingat nak tukar layout baru lah,,jeles pulak tengok blogger lain, blog doraang sume santek-santek and colourful.. ade macam-macam gadget kan??? ni nak kena belajar balik ni...

Ha....ni lah hasil yang tak seberapa tuu....korang jangan gelak ekkk,,,senyum-senyum dah la tengok header ni



2 comments:

.: iEyLa :. said...

comey2..hehe...
wat kan tuk aku plak moi..hehe

AmOyz said...

Comey ke iela?? tu wat main-main jek tu haa...nek bohsan da tgk header blog ak tuuu..hihihi...adobe photoshop xder...tpksa la wat pki paintt..huwaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...