SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Tuesday, February 17, 2009

sahabatku...kaulah temanku

sahabat..

kehadiranmu dihargai dan dinanti, namun sahabat,pernah kah kau tahu apa isi hatiku,aku tidak pernah mengharapkan balasan. cukuplah dengan keikhlasanmu untuk menjadi sahabat ku..

sahabat,,kau lah jua teman…

tiada sahabat,tiada keindahan…tiada sahabat,tiada kemanisan….sahabat,kesidahanmu,kegembiraanmu,suka-duka,aku kongsi bersama…namun,,adakah kau juga melakukan sedemikian rupa??

bukan pembalasan yang kuminta,,cukup jika aku dapat merasa kehadiran mu disisi..bukan harta menjadi taruhan,bukan intan permata yang harus diperdagangkan…suma itu tiada nilai..tidak setanding tentang apa itu nilai persahabatan…

persahabatan yang sebenar seumpama pepohon,,harus disemai dengan pucuk2 keikhlasan, dahan2 kejujuran,sambil dibaja dengan kasih sayang+ambil berat+tegur-menegur,tlg-menolong…barulah ia dapat melahirkan akar2 persahabatan yang teguh dan utuh..supaya apabila ditiup angin,kena hujan dan panas, pepohon itu tetap disitu…itulah persahabatan…..

sahabat,,,,

jika suatu hari,,aku pergi dulu sebelum mu….aku mahu kau tahu bahawa,,kenangan kita bersama tetap kuingati. janganlah pada waktu itu kau menangisi ketiadaan ku..mungkin pada waktu itu,baru kau merasa kerinduan akan sebuah persahabatan yang suci dan murni..bak kata org2 tua,brg yg lepas usah dikenang..memang lumrah manusia begitu,,bila sesuatu itu sudah tiada,barulah kita merasa kehadirannya,pengorbanannya….sahabat,,jika perkara itu benar2 terjadi,aku hanya ada satu permintaan,,,jika kau benar2 menghargai kehadiranku dalam hidupmu,cukup sekadar kau menhadiahkanku doa2 dan ayat2 suci sebagai tanda ingatanmu….

sahabat…

kuharap kau dapat melalui hidup2mu yang penuh liku2 kehidupan ini dengan tabah dan berpegang teguhlah pada yang satu-ALLAH S.W.T. aku tumpang bahagia bila kau dapat merasai kebahagiaanmu sahabat…jangan terlalu ikut hawa nafsu dan keseronokan dunia semata..sesungguhnya semua itu hanyalah sementara……

from......http://izmazani.blog.friendster.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...