SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Monday, December 2, 2013

Goodbye 2012 - full of memories

Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia....

Wohoooo gila skema punye opening.... Long time not post anything in this blog... Pejam celik dah 2013 dan dah dekat setengah tahun dah dalam tahun 2013 ni.... Last post on October 2012... 

Kalau boleh bersawang blog ni,, dah bersawang agaknya..hahaha

Hurm.... mungkin ni post yang pertama untuk this year... 


Okay,,rasa nya macam nak topup apa yang termiss last year..... tahun 2012 lah tahun yang banyak tarikh sejarah dalam hidup yang mencetuskan banyak perubahan dalam diri ini...ceewaaahhhh!!!


1) Dinner PSA - SACC Convention Center

with hubby

2) Jejalan I-city with sister (first time jejak kaki)

with nieces and wina

3) Kursus KIPA - 2 weeks at Politeknik Sabak Bernam

Study 4 exam
Pekena mee udang banjir 














4) KIK - The fame team

im joined a group called The Fame - we do KIK ----simply do some innovation...





5) Berdating selepas wedding

Lepaking bersama kawan2 hubby di pasir Lanun, penyabong.




6) Prehoneymoon ---- jalan2 je pon





rasa macam nak repeat je... tak sempat lagi berhoneymoon dah berbaby moon...hehehehe......lawak je...


tu je kot..huhu...tak ingat dah.. adoi----- masa my hubby buat suprise celebrate my birthday, takde gambar plak.....sayangggggg----- 

oh ya---kami masih belum sempat honeymoon ye....hehehe

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...