SELAMAT DATANG-WELCOME-AHLAN WA SAHLAN

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

Semua contengan di sini adalah hak cipta terpelihara tuan tanah. Segala salinan dan tampalan tidak dibenarkan sama sekali ya!!! Apa jua hasil paparan di sini adalah titik peluh dan perah otak tuan tanah. Tuan tanah punya hak mutlak untuk buat apa sahaja. Sebarang komen membina dan menghina di jemput dengan tangan terbuka. Kepada yang berminat dan sokong, jutaan terima kasih ya. Pada yang tak suka dan dengki, terima kasih juga ya. No body perfects, i've tried my best.Blog ini hanya lah untuk hiburan, menjadi kawan dan diari tuan tanah. Ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam..!!!Thank you for visiting this blog. Please enjoy...(^__^)

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Friday, October 16, 2009

Duga CINTA....

Cinta...apkah itu cinta? cinta susah untuk dimengertikan,,cinta mempunyai pelbagai taksiran, pandangan dan juga gambaran. cinta terlalu abstrak dan terlalu luas. Cinta kepada tuhan adalah satu kemestian..Cinta pada keluarga juga satu keperluan.Namun,,,,Cinta sesama manusia adalah cinta fitrah. Cinta manusia adalah normal bagi semua.. Semua orang akan merasai apa itu cinta..

Cinta kadangkala memberi kebahagiaan, kesedihan, kekecewaan dan penderitaan. Cinta juga guru yang baik pada kita yang mengalaminya.. Cinta menagajar 1001 pengalaman dalam warna-warni kehidupan... Kebencian, kasih sayang, kerinduan dan sebagainya menjadi satu kemestian..

Cinta...
Kepada yang bertuah akan mengalami cinta yang sentiasa di ulit kebahagiaan dan keharmonian...
haruslah bijak pada pasangan yang mencorak nya....
Janganlah kita sengaja menduga cinta yang sedang mekar itu dengan pelbagai andaian. kelak ia akan membinasakan cinta...
Pengalamanku mendewasakan ku... aku kesal menilai cinta seorang lelaki yang paling kusayang..
menduga tahap cinta dan sayng nya padaku... aku kesal...
Bila masa aku menyedari ketulusan cintanya itu,, cinta seakan dilanda badai...
aku silap mengatur langkah.... aku seakan hilang separuh jiwanya....


.......to be continued

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...